מחלה וחום כאב ראש .....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/12/2023 | 18:09 | מאת: אמא

שלום בת 5 מאז שהיא התחילה לדבר ולבטא את עצמה כל פעם שהיה לה מחלה ויראלית עם חום או לפעמים בלי היה מתלווה בכאב ראש היינו שנה שעברה אצל נירלוג ואז הוא אמר שהכאב הוא מלווה למחלה ואין משהו מיוחד ובדק אותה עם תרגילים וכל מיני אתמול בערב היא תפסה את הראש והתלוננה על כאב ראש והמשיכה לשחק היום בבוקר הלכה לגן חזרה קצת חלשה ואז אמרה שגם כאב לה הראש ונראת שהיא חולה בדקתי חום מתחיל לעלות 37.9 אז כנראה היא מאתמול מפתחת מחלה אבל כל פעם זה מלחיץ אותי שזה מתלווה עם כאב ראש הלכתי לרופא שלה ואמר שזה טבעי מחלות ויראליות אצל הרבה ילדים מתחיל מכאב ראש ואחר כל חום לקח לה משטח גרון האם זה טבעי שהמחלה ויראלית מתחילה בכאב ראש ואז חום תודה מראש

שלום, יש ילדים רבים שמחלות וירליות גורמות להם לכאבי ראש. אין בזה כל בעיה

מנהל פורום רפואת ילדים