שימוש בקלוקוט ובצקת לאחר תיקון ברית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/12/2023 | 22:24 | מאת: רוני

שלום ד"ר שינהר, בני עבר ברית מילה בגיל שבועיים, לאחר מכן היה גשר עור בחלק העליון, בחיבור של גוף הפין לעטרה. השבוע, כשלושה שבועות לאחר הברית, הגענו למוהל והוא פתח את גשר העור באמצעות מספריים (תחת אלחוש). היה דימום קל וכעת החלקים נראים מופרדים. המוהל הציע למרוח קלו קוט היכן שהיה הגשר עור אבל אמר שלא חובה ואני מתלבטת אם להשתמש. האם משחת קלו קוט מומלצת ובטוחה לשימוש על הפין בתינוק כזה קטן? ואם כן לכמה זמן? כמו כן יש בצקת בחלק התחתון בין גוף הפין לעטרה והבנתי שזה תקין. תוך כמה זמן הבצקת צריכה לעבור במקסימום? תודה!

שלום, לא לשים קלוקוט. לשים רק שמן תינוקות בכל החתלה למשך 10 ימים. הבצקת תחלוף תוך חודש בערך

מנהל פורום רפואת ילדים