מכה בראש ומצמוץ עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2023 | 09:07 | מאת: ענבר

שלום דר בני בן 2.10 קיבל מכה לפני כמה ימים בערב מכה חזקה מאוד בראש (בצד) מהשולחן בכה קצת ונרגע. לא היה משהו מיוחד. יום למחרת התחיל למצמץ ממש חזק עם העיניים. משהו שלא הכרנו לפני. האם יכול להיות קשר ? אם כן למי לפנות? בשאר נדברים מתנהג כרגיל. תודה רבה

27/11/2023 | 08:09 | מאת: ענבר

והאם חיידק בגרון יכול לגרום לטיקים ? עשינו גם משטח גרון. חוששת שאם זה מזה גם אנטיביוטיקה לא תעזור לעצור את המצמוץ ....אמא מודאגת

שלום, המצמוץ אינו נובע מהמכה או מדלקת הגרון. כמו שהוא הופיע כך יעלם. לא לרוץ לשום מקום

מנהל פורום רפואת ילדים