שאלה לאחר שימוש שגוי במגבוני CLINELL מותר להניק?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2023 | 05:03 | מאת: שאלה מגבוני CLINELL

שלום, נגעתי בכמה דברים דביקים ולצערי ניקיתי את ידיי היטב עד לגובה המרפק עם מגבוני קלינל שמשמשים בדכ לניקיון מכשירים רפואיים - ממש הוצאתי היטב את הנוזל על הידיים. מאז הייתה לי פריחה בשתי הידיים - שכמעט חלפה- נשאר סימן מועט בעור. בנוסף מאז חווה בשתי הידיים כאב ונימול ומעין קושי בפתיחה וסגירה של כפות הידיים.וכן סחרחורת. האם המגבונים הללו בטיחותיים לעור האדם? מה צריך לעשות מפה מלבד לא להשתמש בהם עוד כמובן לצורך ניקוי העור שלנו ? מותר להניק ? תודה

שלום, המגבונים בטוחים לשימוש ואינם גורמים לתופעות הנ"ל. אין בעיה להניק

מנהל פורום רפואת ילדים