תינוק בן שנה ו - 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/11/2023 | 18:22 | מאת: אישה

שלום בני בן השנה ו 4 חודשים שנמצא בבית איתי ופעם פעמיים בשבוע במסגרת גן עם אמא. עבר אבחון ריפוי עיסוק בעקבות איחור בהתפתחות השפה ואיחור בהתפתחות. בסיכום צויין כי בני מתקשר באופן תקין, סקרן, פעלתנות מרובה. תקשורת חברתית תקינה עם הנמכה על רקע של עיכוב בדיבור. קושי בהתמדה במשחק, קושי בוויסות הרגשי. קיימת הנמכה קוגנטיבית קלה בהיעדר חשיפה מספקת ותואמת לצרכיו. אשמח מאוד לדעת מה הכוונה במשפט "קיימת הנמכה קוגנטיבית קלה בהיעדר חשיפה מספקת ותואמת לצרכיו"? אשמח להסבר תודה מראש

שלום, במילים פשוטות הילד צריך ללכת לגן כל יום ולא להיות בבית עם אמא.

מנהל פורום רפואת ילדים