בחילות וסחרחורות.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/11/2023 | 14:26 | מאת: דניאל

בת כמעט 18 בריאה בדרך כלל. אני סובלת מזה שנים מורטיגו שמאופיין בסחרחורות חזקות מאוד (התקף אחת לכמה חודשים). הבוקר שוב זה קרה כשפקחתי עיניים אך הפעם התווספו לזה בחילות והקאה. אני יודעת שהקאה בבוקר + כאב ראש זה מעיד על גידול במוח חב' וחלילה. האם סחרחורת והקאה על הבוקר זה גם סימן לזה??? מדגישה שלא כאב לי הראש בכלל אלא רק סחרחורת והקאה

שלום, ממש לא נכון. כל התופעות האלה מתאימות לורטיגו ואין כל קשר לגידול בראש.

מנהל פורום רפואת ילדים