כינים לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/11/2023 | 08:36 | מאת: לילך

הי שלום, לבתי בת השנה יש מעט כינים שנדבקה מאחיה הגדולים. היא ממש מגרדת עג שנוצרו לה פצעים של ממש, היה נראה כמו סבוריאה של הקרקפת וקיבלנו טיפול. איך אני יכולה בגילה לטפל בכינים? האם יש תכשירים שמותרים לשימוש בגיל כזה? והם לא על בסיס חומרים כימיים מסוכנים אם כן איזה? תודה רבה

שלום, אין ברירה וצריך להשתמש בחומרים שיקטלו את הכינים. לאחר מכן ניתן למנוע הדבקה חוזרת ע"י שמנים אתריים שונים וחומרים טבעיים שונים כמו רוזמרין וכו'

מנהל פורום רפואת ילדים