ריח חזק של עובש בסבון הכלים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2023 | 21:19 | מאת: אמא מאוד מודאגת

גילינו עובש בחלקו החיצוני של מיכל סבון הכלים. החלק הפנימי של המיכל היה נקי מעובש אבל לסבון הכלים ריח חריף ומזעזע. סבון הכלים הזה שימש אותנו גם לשטיפת מוצצים ובקבוקים כבר תקופה! (התינוק בן 7 חודשים, אני הפסקתי לעשות סטרליזציה לפני יותר מחודשיים). האם קיימת סכנה? אני מאוד מאוד מודאגת שכן התינוק אוכל מהבקבוקים האלו (כ15 דקות רצופות) וכמובן משתמש במוצצים.

שלום, לא קרה כלום כיון שהחומצה של הקיבה מחסלת הכל. אמנם היה ריח רע אבל בתוך הסבון לא מתפתח עובש

מנהל פורום רפואת ילדים