פטכיות לתינוקת בת שנה המשך

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2023 | 09:50 | מאת: אמא מודאגת

היי דר, ראשית תודה. רשמת שפטכיות שבאות והולכות אצל תינוקת לא חייב להיות מסוכן אבל מצריך בירור.. אנחנו עשינו בדיקות דם והרופאה כתבה שהספירה תקינה והמשך מעקב בלבד. עבר שבועיים מאז ועדיין יוצאות לה פטכיות חדשות בודדות קטנות על הפנים מתחת לעין על הלחי, כתפיים , גב עליון? חזה מקדימה, עובר וצץ שוב במקום אחר, התינוקת לא מראה שום סימנים קליניים אחרים ונראת בריאה ושובבה, מה עוד ניתן לברר כדי לשלול חס וחלילה מחלות דם קשות או בעיות בכלי דם?

שלום, כנראה שהכל באמת בסדר אבל אם אתם מודאגים ניתן לפנות להמטולוג מומחה לילדים.

מנהל פורום רפואת ילדים