אשכים ניידים - ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2023 | 09:32 | מאת: אהוד

ד"ר שינהר שלום, לילד שלי בן ה-6 אבחנו אשכים ניידים וכרגע אנחנו נמשיך במעקב. רצינו רק לשאול אם יש משמעות לכך שמבדיקות אקראיות שלנו ייתכן והאשכים רוב הזמן במפשעה ולא בשק? (הם יורדים בקלות) והאם יש איזושהי משמעות לכך שבאחד האבחונים ציינו שהאשכים יחסית קטנים? (כך צוין על ידי רופא אחד כאשר רופא לפניו ציין שהשק מפותח היטב לגילו)

שלום, תופעה מוכרת ונורמלית לגילו ואינה מסכנת אותו או את האשכים בכלל. אם תירצו אשמח לבדוק אותו ולהרגיע אתכם

מנהל פורום רפואת ילדים