מחלת חום שיעול נזלת כאב בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/11/2023 | 15:30 | מאת: אמא

שלום ילדה בת 12 התחיל אצלה בשבוע שעבר חום שהגיע 39.3 חולשה כאב בגוף שיעול נזלת כאב גרון למחרת משטח גרון שלילי המשכנו מוריד חום ושתייה חמה אבל עבר ארבע ימים והחום לא יורד וכל כמה זמן חוזר חזרנו ביום רביעי שוב משטח גרון שלילי בסוף מרוב שהילדה סבלה רופא שלה נתן לו אינטביטיקה מוקספין וכמעט אחרי שתמי מנות הילדה התחילה להתואשש והחום ירד ואף נעלם אני ביום השלישי לטיפול במוקספין האם לא יזיק בגלל שזה לא חיידק בגרון אבל הילדה הייתה סובלת עם חום ויולשה ושיעול והשתפרה אחרי המוקספין האם אפשר להמשיך שבעה ימים ועוד דבר בחודש 8 חלתה אותו מחלה האם מעיד על משהו חמור? כלומר לפני שלוש חודשיים חוץ מזה היא ילדה בריאה ובדיקות דם תקינות האם מעיד על פגיעה במערכת החיסון,?

שלום, תשלימו את הטיפול כפי שנרשם ע"י הרופא. לא נגרם כל נזק.אין מחלה מסוכנת שיש לילדה.

מנהל פורום רפואת ילדים