שלום דוקטור אשמח לעזרתך בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/10/2023 | 10:45 | מאת: אור שמש

שלום דוקטור, תינוקת שלי בת חצי שנה עוד רגע בתום האמבטיה עשיתי לה עם טוש על הראש)לא אעשה עוד בחיים!!( היא חייכה ופתאום שמתי לב שהיא נחנקה מהמים מיד הרמתי אותה והיא השתעלה ונראתה מעט חנוקה נבהלתי ממש עמדתי איתה כמה רגעים שתנשום רגוע,הלבשתי, הנקתי אותה והיא נרדמה האם יש סכנה חלילה לטביעה יבשה/משנית? אני ממש מבוהלת למה לשים לב? לא הקיאה ,ישנה ברוגע

שלום, להרגע במיידי לא קרה כלום, טיפת מים היא שאפה והשתנקה. לא קרה לה כלום וזה יכול לקרות. לא להבהל

מנהל פורום רפואת ילדים