טיפול לתולעים בוורמקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2023 | 19:01 | מאת: י

שלום לבני בן ה10 יש תולעים והוחלט על טיפול ״נועז״ לטעמי בוורמקס של כל יום כדור אחד ל3 ימים ואז אחרי 10-14 יום לחזור על כדור אחד ל3 ימים מקריאה בפורומים וגוגל, הבנתי שהטיפול המקובל הוא כדור אחד ואז אחרי 10-14 יום שוב כדור אחד. יש לציין שהילד סבל מתולעים לפני שנה-שנתיים וטופל בוורמקס בטיפול המקובל הידוע שואל ורוצה לדעת מה עליי לעשות, האם לטפל בצורה היותר מאסיבית שהוצעה, או לפי הפרוטוקול המקובל יותר? אני חושש מלהמר פה עם טיפול אינטנסיבי ומאסיבי יותר עם תרופות יתר

שלום, זהו פרוטוקול מאד מקובל ולא מיוחד. טפלו כמו שהרופא המליץלכם. ללא חשש

מנהל פורום רפואת ילדים