צילום שקד שלישי לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/10/2023 | 01:55 | מאת: אישה

שלום ביצענו צילום נזופריקס שקד שלישי עקב עיכוב בדיבור לבני בן שנה ושלושה חודשים. התוצאות: צילום נזופרינקס צילום אינו סימטרי שקד שלישי מוגדל סיכום: כמפורט בפענוח לעיל אשמח לדעת מה זה אומר? ובנוסף, מה כוונת צילום אינו סימטרי? אציין כי בני לא מדבר ברור. לכולנו קורא אדה. לא מצליח להגות אותיות מסויימות. האם ישנו קשר? תודה מראש

שלום, הפיענוח כשמו כן הוא-שקד שלישי מוגדל. זה גורם לרוב לנוזלים באוזניים ולירידה בשמיעה ולכן עיכוב שפתי. ניתן לטפל ע"י ניתוח או בעזרת טיפול טבעי לניקוז הנוזלים. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים