ערכים בכבד גבוהים וצהבת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/10/2023 | 17:27 | מאת: שרית

שלום ד"ר תינוק בן חודשיים וחצי עדיין עם צהבת אלה הבדיקות האחרונות שלו: Bilirubin total 3.6 פעם קודמת היה 3.5 Bilirubin Conjugated 1.1 פעם קודמת היה 1.2 Bilirubin unConjugated 2.5 פעם קודמת היה 2.3 alkp alkaline 457 פעם קודמת היה 366 Ast 75 פעם קודמת היה 65 alt 99 פעם קודמת היה 84 אני מניקה ולא יודעת האם להפסיק את ההנקה ולעבור לתמל למה האחרים של הכבד ככה עולים אני מפחדת שזה ימשיך לעלות האם יכול להיות שההנקה היא הגורם לכך?

שלום, אלה רמות נמוכות של בילירובין ואין טעם להפסיק את הנקה. זה ירד לאט ובטוח.

מנהל פורום רפואת ילדים