וירוס ילדים - סאפו וירוס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/10/2023 | 14:42 | מאת: א. רשתי

שלום רב, בנינו בן החודשיים(נולד פג בשבוע 33), השתעל והקיא במשך שבוע ואחרי אשפוז גילו לו בבית החולים שהוא חולה בrsv. הוא השתחרר בטענה שזה רק שיעול שחולף וניתן לטפל בו בבית. הילד לא הפסיק להקיא ולכן חזרנו לבית החולים כי הבנו שיש משהו נוסף שגורם להקאות ולא הrsv, מתוצאות הבדיקות שלקחו לילד ראינו שהוא נדבק בוירוס שנקרא ״סאפו וירוס״(וירוס שגורם להקאות כתוצאה מזיהום במזון). לא ייחסו לזה חשיבות בבית החולים ואמרו שזה חלק מהrsv. האם יכול להיות שזה מה מטרנה שהילד אוכל? הילד עדיין מקבל מה פורמולה הזאת ועדיין מקיא תודה

שלום, ראשית החליפו את הפורמולה לאחרת. ואם הוא מצליח לאכול חלק מהארוחות זה בהחלט מספק

מנהל פורום רפואת ילדים