ציסטוגרפיה בבי"ח שיבא - ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/10/2023 | 23:30 | מאת: שלי

הבת שלי בת 10 אמורה לעשות ציסטוגרפיה בשיבא עם US ולא רנטגן האם בחומר הניגוד המוזרק יש קרינה או משהו שיכול לפגוע במשהו? האם הבדיקה כואבת? האם הטשטוש אכן מונע את הכאבים/אי נוחות? שלי

שלום, אין בחומר כל קרינה או משהו מסוכן. הבדיקה לא נעימה ולכן נעישת בטשטוש והוא אכן מונע את אי הנעימות

18/10/2023 | 13:23 | מאת: שלי

הבת שלי לא הצליחה לעשות את הבדיקה למרות הטשטוש לצערי.. ממש התנגדה וצרחה שכואב לה. אמרו שיעשו אולי בהרדמה בפעם אחרת האם אפשרי לעשות בהרדמה? אחת האחיות אמרה לי שלא עשו מעולם בהרדמה לילדים אחרים שזה מצליח עם טשטוש ועם כולם זה הצליח אציין כי הבת שלי חרדתית מאד. שלי

מנהל פורום רפואת ילדים