בילירובין ישיר בעליה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/10/2023 | 17:35 | מאת: שרית

שלום דוקטור תינוק בן חודשיים וחצי עדיין עם צהבת. g6pd תקין הוא על הנקה מלאה בדיקת דם שנערכה אתמול Bilirubin total 3.5 Bilirubin Conjugated 1.2 Bilirubin unConjugated 2.3 alkp alkaline 366 Ast 84 alt 65 מה משמעות תוצאות הבדיקה? למה Bilirubin Conjugated עולה (היה 0.9 ועלה 1.2) לעומת הבילירובין האחרים שיורדים? איזה עוד בדיקות צריך לבצע? אולי שתן/ תפקודי בלוטת התריס? האם לנסות להוריד את ההנקה ולתת תמל או שלדעתך לא מדובר בצהבת הנקה? מה עוד ניתן לעשות? ..אמא מודאגת😔

שלום, אלה רמות נמוכות ועדיין סבירות כאשר הוא על הנקה. סבלנות

מנהל פורום רפואת ילדים