נשימה בן 3שבועות חרחור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/10/2023 | 22:56 | מאת: שלי

לאחרונה התינוק שלי משמיע קולות בלילה, נשמע לי כמו חרחור והשתנקות. זה קורה רק בלילה ביום ישן ללא קולות. קורה כמה פעמים מועטות בלילנ. החרחור לא מעיר אותו משינה, הוא קם רק לאכול ואז חוזר לישון. לרוב זה קורה בצמוד להרדמות שלו אחרי שאכל. לאורך היום ערני מגיב. בבדיקה בטיפת חלב עלה במשקל באופן תקין, היה בגיל שבועיים אצל רופאה לבדיקה ראדונית והכל היה תקין.. מה זה יכול להיות? נדרשת פה בדיקת רופא?

שלום, תופעה נורמלית אצל תינוקות עקב מעט רפלוקס שיש להם. לא צריך בדיקות נוספות

מנהל פורום רפואת ילדים