האריה מה זו התופעה הזו?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2023 | 18:24 | מאת: רפאל

בני בן כמעט 18. בכל מיטה שהוא ישן בה נוצרים מין כתמים צהובים-חומים לאורך כל המיטה . מהכרית ועד לרגליים לאחרונה קנינו לו מיטה חדשה זוגית. בחצי בן הוא ישן אחרי כמה ימים שוב לאורך כל המיטה כתם צהוב-חום ובחלק שלא ישן בו הכל נותר לבן . יש לציין שהוא מאוד לא אוהב להתקלח *בלשון המעטה* הוא מסוגל גם לא להתקלח אפילו 3 שבועות למרות שרבים איתו. הבגדים שלו אגב,אינם ספוגים זיעה... האם ניתן להניח שזה בגלל חוסר המקלחת? או שזה יכול להצביע על בעיה בריאותית חס וחלילה? אם כן,מה יש לבדוק?

שלום, חוסר מקלחת בהחלט. נראה שזקוק לייעוץ פסיכולוגי בנושא. לא כדאי להזניח.

מנהל פורום רפואת ילדים