רעש מתוך שינה לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/10/2023 | 01:07 | מאת: מיכל

ביתי בת 3 חוד'. סובלת מרפלוקס ואוכלת מטרנה a.r כשהיא נרדמת בעיקר במנח שהראש כפוף היא עושה רעש בשינה בשכיבה בדרך כלל היא לא עושה את הרעש הזה. זה בגלל האוכל הסמיך? האם זה דבר שעובר או שיש לעקוב אחרי זה?

שלום, לא ברור לי איזה רעש מדובר- בנשימה, מהבטן און מאיפה שומעים אותו

05/10/2023 | 16:39 | מאת: מיכל

מניחה שזה מהנשימה, זה רעש שעושה בפה או מהגרון כמו "אהה" לפעמים כשהיא עושה את זה אני מרימה אותה לעוד גרעפס וזה מפסיק, אבל לפעמים אין לה גרעפס ועדין יש את הקולות האלו.. הרופא שלה אמר שאולי זה סטרידור מה דעתך? אם כן אשמח לקבל הסבר מה זה בדיוק סטרידור והאם אפשר לטפל בזה או שזה עובר לבד?

מנהל פורום רפואת ילדים