תסמונת האיש הנוקשה?!?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/10/2023 | 00:59 | מאת: רחל

ביתי בת כמעט 18. בריאה בדרך כלל.לפני כחודש שכבה במיטה ולפתע קיבלה כאבי בטן קשים. היא התקפלה במיטה ותוך מספר דקות חזרה לעצמה אתמול זה שוב קרה לה . היא קמה ם מהכיסא ונתקפה כאבים .היא אומרת שהיא הרגישה את שרירי הבטן נוקשים וכואבים מאוד וזה שוב השתחרר אחרי כמה דקות... היום קראתי כתבה על סלין דיון ועל התסמונת ....מאוד הזכיר לי. אני מאוד חוששת... האם נראה לך שזה המקרה? היא מסרבת לבוא להיבדק יש לי לציין שהתרופה האחרונה יש לה כאבים שלא חוותה מעולם- כאבי גב עליון,כאבי ברכיים,כאבים במרפקים....אבל הם לא משתקים אותה כמו כאבי השרירים בבטן בבקשה תרגיע אותי אני ממש מפחדת

שלום, אז אני מרגיע אותך וזה ממש לא זה. יכול להיות גורמים רבים וזה לא נראה לי מדאיג. אם התופעה תמשך גשו לרופא המשפחה שיעשה לה מסבפר בדיקות כולל US בטן.

מנהל פורום רפואת ילדים