חור באוזניים תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/09/2023 | 09:40 | מאת: עגילים לתינוקת בת שנה וחצי

שלום ד ר, עשיתי לבת שלי עגילים כשהייתה בת 4 חודשים עגילים מזהב 14 קראט לאחר מכן החלפנו לעגיל אחר שגם הוא זהב 14 קראט ומשום מה בשתיים האוזנים התפתחה אינפקציה אני מורחת לה מספר ימים משחה ועדיין אין שיפור, השאלה האם כדאי להוריד לגמריי את העגילים עד להחלמה (החשש שלי שהחורים יסתמו לה) או להחליף לעגילים מסגסוגת אחרת כסף טהור או זהב לבן בקראט יותר גבוה. אציין שהבת שלי כרגע בת שנה וחצי כלומר יש לה עגילים שנה ו4 . אשמח לעזרתך בנושא.

שלום, הייתי מוציא טת נעגילים מחטא אותם היטב ובהחלט מנסה זהב יותר נקי

מנהל פורום רפואת ילדים