הרדמות על הבטן ונזק מוחי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/09/2023 | 02:25 | מאת: שרון

שלום אני יודעת ששינה על הבטן ללא השגחה אסורה. בלילה הילד שלי, בן שלושה חודשים, נרדם עליי על הבטן ואני איתו. כשקמתי בבהלה לא הרגשתי נשימות שלו. מהר השכבתי אותו על הגב ואחרי כמה שניות כן הרגשתי. יכול להיות שהיתה לו הפסקת נשימה? מפחדת שגרמתי לו לנזק מוחי, יתכן? תודה

27/09/2023 | 11:44 | מאת: שרון

הכוונה שלי גם אם יכול להיות שזה קרה מספר פעמים בעבר בלע ששמתי לב? כי במשך היום הוא ישן על הבטן. אומנם בהשגחה, אבל לא כל דקה הרי אני בודקת. כל עוד הוא לידי ולא חלילה משתנק אני מבינה שהכל בסדר

שלום, זה ממש לא קרה והוא לא הפסיק לנשום אבל את לא הרגשת נשימה . לא קרה לו כל נזקוהוא בהחלט בסדר וניתן להשכיב אותו גם על הבטן

מנהל פורום רפואת ילדים