עובש בבקבוק מים של הילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/09/2023 | 00:34 | מאת: אמא׳לה

היי, בני בן 3.6 התלונן בימים האחרונים על כאבי בטן, ממש מתקפל ולא מסוגל לשחק אפילו, למרות שיש לו צואה כרגיל, למרות שהארוחות כהרגלן, לצערי הרב הערב גיליתי שבפיה של הבקבוק מים שלו היה עובש מעין נקודות שחורות עם ריח מאוד רע, הרגשתי מצפון ענק שלא שמתי לב לזה קודם, שטפתי לו לבנתיים הכל עם מים וסבון וחיטאתי עם מים רתוחים עד שאקנה לו מחר חדש. האם יכול להיות שזאת היתה הסיבה לכאבי בטן שלו?

שלום, יכול להיות אך לא ממש סביר כי הכל נהרס בחומצה של הקיבה. בכל מקרה זה יחלוף

מנהל פורום רפואת ילדים