שאלה ילד בן שש עשרה.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/09/2023 | 22:15 | מאת: ליאור

בני בן 16 שנים. לפני *חצי שנה* נפל מקורקינט וריסק את המרפק. עבר ניתוח בו שמו לו פלטינה במקום העצם שהתרסקה. בעזרת פיזיותרפיה הגיע לתנועה מלאה של היד. מזה כשבוע הוא טוען שיש לו תחושת יתר ביד של הניתוח. אם נוגעים לו בשתי הידיים במקביל הוא מרגיש את היד של הניתוח הרבה יותר חזק . האם זה קשור לניתוח למרות שעברה חצי שנה ועד כה הכל היה בסדר? האם יכול להיות קשור למוח? (אגב,לפני שנה עבר ct מוח שיצא תקין בגלל בעיה אחרת) לאיזה רופא מומלץ לפנות?

שלום, איבר שעבר ניתוח תמיד רגיש יותר ובעיקר בעונות מעבר. לא צריך כל בדיקה.

מנהל פורום רפואת ילדים