תינוקת שיושנת 11 שעות לגיטימי?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/09/2023 | 18:20 | מאת: אמא לשלושה

היי, התינוקת שלי בקרוב בת 3 חודשים, מגיל חודשיים בלילה היא יושנת רצוף בין 10 ל11 שעות בלי להתעורר כלל לאכול. בין 23 בלילה ל9-10 בבוקר. אבל במהלך היום היא נשארת ערה לפרקי זמן די ארוכים וגם רעבה כל שעה- שעה וחצי. האם לגיטמי שהיא תשן כלכך הרבה בלילה? ותאכל כמעט לאורך כל היום בלי הפסקות ארוכות? (מציינת שהיא תינוקת מלאך מאוד מאוד רגועה ונינוחה, לא לוקחת מוצץ כלל, וגם בבוקר שהיא קמה היא אפילו לא בוכה לאכול אלא מוצצת אצבעות וככה מסמנת שרעבה..) (בגיל חודשיים נשקלה בטיפת חלב והאחות אמרה עלייה יפה במשקל) אשמח לחוות דעת, תודה רבה

17/09/2023 | 18:21 | מאת: אמא לשלושה

מציינת שאוכלת תמ״ל ולא הנקה

17/09/2023 | 18:24 | מאת: אמא לשלושה

מוסיפה עוד שהיא במהלך היום מאוד פעילה, על הבטן הרבה, באוניברסיטה, מחייכת המון, מסתכלת על האחים שלה, מתהפכת מהבטן לגב

שלום, תקין לגמרי ותהנו מכל רגע של שינה

מנהל פורום רפואת ילדים