שלשולים וגזים מסריחים- תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/09/2023 | 23:50 | מאת: מיכל

שלום רב, ביתי כבר שבוע משלשלת פעמיים שלוש ביום, בהמלצת רופא הבאנו ביומיים האחרונים טסקטן, יש שיפור ויש יציאה אחת עדיין שלשול.. אך יש המון המון גזים מסריחים בצורה קיצונית. אציין כי קיבלה למשך 3 ימים האחרונים 2 כדורים ליום מומסים במים (סטרואידים-שכחתי את שמם) הייתכן שזה תופעות לוואי של הכדורים? מתי צריכה להידלק לי נורה? הילדה חיונית, אוכלת ושותה רגיל רק בלילה מתעוררת פעם פעמיים מאי נוחות וגזים.

שלום, זה כנראה מחלה וירלית ולא קשור לכדורים. היא תחלין תוך זמן קצר

מנהל פורום רפואת ילדים