קרינת סיטי ראש בפעוט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/09/2023 | 14:49 | מאת: נגה

שלום דר שינהר הבן שלי בן 8, וכשהיה בן 3 עבר סיטי ראש(בשל חבלת ראש קלה) שיצא תקין בשנה האחרונה יש לו מידי כמה חודשים התקפי כאבי ראש מלווים בהקאות.. זה תמיד מאובחן כויראלי..האם יכול להיות שהקרינה שספג כפעוט מבדיקת הסיטי, הביאה לגידול בראש שגורם לתסמיני כאבי הראש החוזרים וההקאות? האם יש צורך לבצע בדיקה מקיפה יותר?

שלום, אין כל קשר לקרינה. צריך לבדוק ראייה ואם הכל תקין לנוירולוג ילדים

21/09/2023 | 13:30 | מאת: נגה

בדיקת עיניים שגרתית לפני חודש יצאה תקינה. האם העובדה שזה קורה כל כמה חודשים דורשת אבחון נוירולוג?ההנחה של רופא הילדים שמדובר במשהו ויראלי אינה מספקת? בהערכה גסה זה קרה 3- 4 פעמים בשנה.. ולרב היה מלווה בחום. מה הסימנים שמעידים שבדיקת נוירולוג נדרשת? או שחלילה זה יכול להיות משהו ממאיר? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים