עצירות לילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/09/2023 | 14:16 | מאת: איימי

אשמח לעזרה הבת שלי כבר 4 חודשים יש לי עצירות עושה יציאה כול 4-5 ימים ואני כן נותנת נורמלקס 8 גרם ליום ואם לא עושה אחרי 3 ימים עולה ל12 גרם עדיין מבחינתי זה לא תקין שמינון כזה עדיין עושה כל 4-5 ימים ניתן לעלות מינון של נורמלקס או מה ניתן עוד לעשות יכול להיות שמתאפקת לפעמים מתלוננת שמשהו בטוסיק /בטיטול מפריע עדיין לא עברה גמילה מטיטול בעיקר בגלל המצב אשמח לעזרה

שלום, צריך לבדוק אותה כדי לעזור. בהחלט יכול להיות שמדובר בהתאפקות. אשמח לבדוק ולעזור

מנהל פורום רפואת ילדים