בי 12 266 תקין לבן 16?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/09/2023 | 15:24 | מאת: א

שלום דר בני בן 16 תמיד פרטין נמוך, איירון והמגלוב תקינים.לקח לסירוגין כל חייו ברזל עם הפסקות לפעמים גדולות.בי 12 תמיד תקין 300. בבירור שהיה לפני שנתיים אמרו שהפרטין פחות חשוב אם עולה עם ברזל טוב ואחכ יורד בלי ברזל לא ככ חשוב.האם זה נכון?? לפני יותר מחצי שנה פרטין שוב נמוך כי בלי ברזל היה,לקח, ופעם ראשונה ירד למרות הברזל.במקביל גם האיירון ירד .החלפנו 3 סוגי ברזל כי כל פעם שניהם ירדו פתאום מה שלא קאה אף פעם..ורק בשלישית עם אבקה של אלטמן עלה הפרטין ל 25 ואיירון 97. הפעם פתאום בי 12 ירד ל 260 .אני יודעת שלמרות שזה מראה בטווח הנורמלי פחות מ 300 לא טוב. האם קשור לבעיה שהיתה עם הברזל ?האם בעיה נוספת?האם בכלל תקין מבחינתך 266 או 260 ?? אודה לתשובתך

שלום, זה עדיין תקין אבל נראה לי שמגיע לו בירור למה הוא מתנהג כך

מנהל פורום רפואת ילדים