דימום בצואה בבקשה אני בלחץ אטומי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/09/2023 | 20:51 | מאת: אודליה

ביתי בת 7 שנים. בריאה בדרך כלל. הערב נתנה צואה כרגיל ללא שום מאמץ ופתאום כשניגבה ראתה מעט דם על הנייר. קראה לי ואכן היה קצת דם בניגוב הראשון. המשכתי לנגב אותה ולא היה דם. גם באסלה לא היה דם . לא כאבי בטן ולא כאבים אחרים. אני ממש ממש בלחץ בגלל שאני סובלת מקוליטיס קשה וממש מפחדת שגם היא מתחילה... יכול להיות שהדימום הזה נובע ממשהו אחר?? האם היא בסיכון מוגבר לקוליטיס בגללי? האם זה עובר התורשה? כשהייתה קטנה היו המון אפיזודות של שלשולים וריר בצואה אך רופא הילדים סירבה לבדוק לעומק ואיכשהו זה עבר עד לדימום של היום. אני ממש בלחץ

שלום, דימום על הנייר מתאים לפיסורה ומאד אופייני אצל ילדים. אינו מדאיג ובבקשה להרגע

מנהל פורום רפואת ילדים