לחיים אדומות לפתע אצל שני ילדיי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/09/2023 | 10:10 | מאת: עדי

שלום דר שינהר. לפני שבוע וחצי לחי אחת של הבן שלי בן 7 היתה אדומה למשך כמה ימים..כאילו סטרו לו.. בלי תסמינים נוספים.. לא חום לא פריחה..הכל היה רגיל וזה חלף מעצמו אחרי 3-4 ימים הבוקר הבת שלי בת 5 התעוררה עם תסמין זהה..לחי אחת אדומה כאילו סטרו לה והשניה קצת..ללא תסמינים אחרים. האם זה יכול להגרם עקב גורם זיהומי אם אין תסמינים אחרים? פרבו ווירוס מלווה תמיד בחום? מה יכולה להיות הסיבה לכך? זה לא נראה מיובש או גירוי.. תודה לך

שלום, לא תמיד אנחנו יודים את הסיבה וזה כיול להיות מאלרגיה או כל דבר אחר. ברגע שזה חולף מעצמו אין כל סיבה לדאגה.

07/09/2023 | 12:09 | מאת: עדי

תודה אז כל עוד אין תסמינים נוספים ניתן להמתין?

מנהל פורום רפואת ילדים