אלרגיה לא ידועה …………

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/09/2023 | 05:17 | מאת: מירית

הבת שלי על חודשיים וחצי. לאחר קורונה לפני כ4 ימים הפריע לה בלחי כמו נקודות לבנות ומסביב אדום האזור על כמה שניות התנפח לה וניהיה חם לאחר כמה דק זה עבר מהלחץ בצד ימין לצד שמאל וגם לאחר מספר דק נעלם כאילו לא נהיה אחרי כמה שעות הופיע אותו הדבר בכתף של הילדה הלכנו לרופאת ילדים קבלנו פניסטיל וסטראודים(הכדור הורוד) יום למחר הילדה התעוררה בבוקר שכול הפה שלה מסביב ניהיה אדום ותוך מספר דק כול הפנים שלה הצואר הראש הכול ניהיה נפוח ואדום הלכתי איתה לטרם בטרם נאמר שהם לא יודעים מזה ולהמשיך פנסיות בייים אאשון שוב הילדה נלקחה לרופאת ילדים לאחא הסבר שהדבר מתפשט כבר בכול הגוף. גב רגלים. בטן. חוזר ונעלם הרופאה נתנה עוד חצי כדור של סטרואידים ולתת באופן קבוע פנסטיל כול 6 שעןת גם במידה ואיין את זה שזה קןרה הילדה חיונית מתפקדת רגיל אןכלת מטרנה רגיל ושמחה ברגע שלא ניתן לילדה פנסטיל האלרגיה חוזרת לרופאה. אין מושג מזהה………..

שלום, זאת תגובה אלרגית למשהו שהיא באה איתו במגע. האם שיניתם חומרי כביסה סבון או משהו אחר?

מנהל פורום רפואת ילדים