בן חודשיים- בעייה באוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/08/2023 | 21:28 | מאת: דניאל

שלום, יש לי תינוק בן חודשיים. לפעמים לא תמיד, ונראה שזה סביב שעות הערב . הילד צורח מבכי שהוא רעב, מביאה לו בקבוק הוא אוכל ממנו 10-20 מ״ל בלבד וצורח תוך כדי ומזיז את הבדבוק. אני עושה הפסקה , גרפס, מנסה להמשיך איתו הוא אוכל עוד פעם במהירות כזה ואז שוב פעם בוכה. מה זה אומר? זה מצב מאוד מתסכל!

שלום, בהחלט יכול להתאים לרפלוקס סמוי. התמונה שתארת מאד מחשידה. אשמח לעזור

30/08/2023 | 08:51 | מאת: דניטל

אך זה לא בכל האכלה. לפעמים זה קורה יש ימים גם שהכל טוב זה עדיין מעיד ?

מנהל פורום רפואת ילדים