אלרגיה לחלב? האם התוצאות תקינות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/08/2023 | 22:18 | מאת: חגית

שלום וברכה כיום בני בן שנה וקצת. מהרגע שנולד קיבלת גם הנקה מלאה ופעמיים בקבוק של מטרנה במהלך השייה בבית החולים. לאחר מכן ניזון רק הנקה מלאה עד לגיל חודש קיבל בקבוק מטרנה בכמות מאוד קטנה והגיב בפריחה בכל הגוף שלפוחיות שהתנפחו מאוד מהר בכל אזור הפנים בגב ובבטן, והגענו למיון. בגיל 4 חודשים ביצענו בדיקה עורית והמשכנו בהזנה ללא חשיפה לחלבי. היום קיבלנו תוצאות של בדיקת דם. 34.20KU/L MILK CASEIN 14.80 U/ML מה הפירוש של התוצאות ? האם האלרגיה עברה תודה

שלום, מציע לברר מול המרפאה לאלרגיה. אני לא מספיק מכיר את המדדים האלה

מנהל פורום רפואת ילדים