אשמח לשאלה לגבי שיעול ממושך

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/08/2023 | 21:17 | מאת: עדי

שלום , בני בן 8.. ברקע תלסמיה מינור ואנמיה (המוגלובין 11) ואטופיק עורי בנסיגה כבר קרוב לשנתיים מזה שנה משתעל קצת באמצע הלילה ובבוקר כשמתעורר. במהלך היום כמעט ולא משתעל בכלל. אין נזלת כלל. רופא ילדים בדק בסטטוסקופ ולא שמע משהו חריג. רופא ריאות שהוא גם רופא אלרגיה עשה בדיקת שאיפה/נשיפה עם משאף ובדיקת אלרגיה עורית שלא העלתה דבר ואמרו שאולי זה על רקע אלרגי ונתנו טיפות אף. לא בוצע צילום חזה או כל בדיקה אחרת אני לא רגועה היות וזה כבר שנה.. האם מנסיונך או לדעתך נדרשת בדיקה מעמיקה יותר? יש לציין שביום יום הוא חיוני.. כן חיוור ורזה מהממוצע( גובה 131 סמ ומשקל 22 קג) תודה לך.

שלום, עשיתם את הבירור הנדרש ולא נראה שיש כאן משהו מדאיג. אולי זה באמת קצת אלרגיה ואולי גם משהו התנהגותי.

30/08/2023 | 08:40 | מאת: עדי

תודה.צילום חזה לא נדרש.?

מנהל פורום רפואת ילדים