איך להיפטר מהרדמה על הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/08/2023 | 14:57 | מאת: אריאל

בת 9 חודשים, עד לפני כחודשיים הייתה ישנה על הגב בלבד ולא מסתובבת בזמן השינה לבטן למרות שהיא יודעת להתהפך לשני הכיוונים כבר המון זמן. בחודשיים האלו החלה להתהפך מהגב לבטן גם במיטה. מאז, לא מצליחים להרדים אותה במיטה עצמאית וגם לא עם קצת עזרה של שששש או ליטוף מאיתנו. איך שמניחים אותה במיטה על הגב היא ישר בשנייה מתהפכת לבטן ומתיישבת, אותו דבר אם מניחים על הבטן. היא יודעת כבר לעמוד עם תמיכה אז בזמן האחרון אחרי שמתיישבת היא נאחזת בצדדים של המתחברת ונעמדת. יותר מכך, לפני שבוע היא הצליחה להוציא את עצמה מהמתחברת אל המיטה שלנו היא פשוט טיפסה מעל המעקה של המתחברת ועברה. כלומר, ההרדמות הפכו להיות על הידיים וזה סיוט בשביל כולם. איך אפשר בגיל כזה להרגיל לשינה עצמאית במיטה שלה? אנחנו גם בדיוק רוצים להעביר אותה לחדר שלה כי אנחנו מבינים שהמתחברת קטנה עליה כבר. אציין שהמיטה שלה בחדר שלה שאליו אנחנו עתידים להעביר אותה זו מיטת רצפה מונטסורית. תודה!

שלום, להעביר אותה למיטה בחדר משלה במיידי ושתהיה מיטת תינוק אמיתית שלא תוכל לצאת ממנה. היא התרגלה לנוכחות שלכם ולא יודעת להרדם בעצמה. אולי יהיו כמה לילות קשים אבל אתם זכאים לשינה טובה בעצמכם והיא תתרגל להרדים את עצמה.

מנהל פורום רפואת ילדים