אשמח לעזרה בשתי שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/08/2023 | 17:13 | מאת: עדי

היי דר שינהר בני בן 7.5 עם הסטוריה של אטופיק טופל לפני כשנתיים אצלך בטיפות הומופאתיה ומאז תודה לאל בנסיגה. מה שכן.. מרב בפצעים והגירודים שהיו לו ברגליים.. עכשיו בקיץ כשהשתזף פתאום רואים כתמים לבנים שבהם היו הפצעים..והם בולטים כי שאר העור שזוף. האם זה ישאר לתמיד או אמור להעלם? שאלה נוספת- הוא עם טונוס שרירים נמוך ושמתי לב שכשהוא מדבר הוא לא בולע רוק..אני מנסה להסביר לו אך זה לא עוזר..ממה זה יכול לנבוע ומה ניתן לעשות? שאלה אחרונה:) אני מקפידה למרוח לו קרם הגנה בסמן חשיפה לשמש בבריכה וכו, ועדיין ראיתי שיצאו לו כמה נקודות חן באיזורים החשופים..האם זה מסוכן? האם נדרשת בדיקה שלהן או שזה טבעי שיקרה? תודה לך

שלום, הכתמים הלבנים יעלמו בהדרגה. לגבי טונוס שרירים נמוך ובליעה ניתן להתייעץ עם קלינאית תקשורת נקודות חן לבדיקה ע"י רופא עור

מנהל פורום רפואת ילדים