תינוקת חולה המון .....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/08/2023 | 14:40 | מאת: אנונימית

שלום רב, יש לנו תינוקת מתוקה בת 10 חודשים.. בערך מגיל חצי שנה חולה המון.. ברקע דלקת של חום שלשולים והקאות שנמשכה 3 שבועות בה כל פעם אמרו לנו שויראלי ויעבור עד שקיבלה אנטיביוטיקה ועבר.. לאחר הוירוס היתה מרגישה טוב אבל משלשלת המון.. בדקנו רגישות לחלב ויצא שלילי.. הרופא אמר שאולי זה רגישות ללקטוז אבל לא ניתן לדעת בגיל כזה וכשהעברנו למטרנה צמחית הפסיקה לשלשל ב"ה... שבועיים אחרי זה חום שמגיע במשך כמה ימים בין 38 ל39 מעלות(כל 6 שעות עולה אחרי שהתרופה פגה) אחרי שזה עבר היתה שבונ בריאה בלי כלום ומאתמול בערב עוד פעם חום גבוה של 39.5 מעלות.. אנחנו אובדי עצות כבר מה לעשות .. האם הגיוני להידבק בכזאת כמות? איזה כיוונים כדאי לבדוק כדי לדעת שאנחנו לא מפספסים משהו? עשתה ב.דם בחום הראשון .. אנמיה גבולית אז נותנים לה 17 טיפות ברזל ביום.. מעבר לזה יצא תקין.. מה אתה מציע לבדוק? לא הגיוני לנו שהיא חולה כלכך הרבה..( בגן אין אף אחד חולה חוץ ממנה) בנוסף לא עולה טוב במשקל מאז הוירוס הגדול בבטן..ירדה המון באחוזונים(אולי כי חולה הרבה ואולי יש עוד סיבה) נשמח להכוונה! הרופאה בקופה כל הזמן חושבת שהדברים ויראלים .. נראלנו לא הגיוני.. תודה רבה מראש!

שלום, אין כל בירור מיוחד שצריך לעשות ויש ילדים כאלה. ניתן לעזור ולהפחית את התחלואה ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם

מנהל פורום רפואת ילדים