שאלה לגבי הבת שלי לגבי כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/08/2023 | 08:46 | מאת: מירי

היי הבת שלי עוד מעט בת 11 יש לה קצת בעיה רגשית בגלל הבנות בבית הספר ויש לה טיק שהיא מזיזה את כול הכתפיים אחורה ובשבועיים האחרונים התלוננה שכואב לה הטבור היא ילדה פעילה מאוד אוהבת לשחק כדורגל מאוד וכול היום קופצת בטרמפולינה לקחתי אותה שבוע שעבר לרופאה שהתלוננה שכואב לה הטבור הרופאה אומרת שאין בקע בטן רכה ללא גושים וחושבת שזה מהקפיצות בשלושה הימים האחרונים רק בלילה לפני שינה היא אומרת שכואבת לה הבטן לציין שצואה יש יומים שגם לא עושה היא מערבבת אוכל סלט מנה חמה עוגיות ממה יכול להיות הכאבי בטן רק בלילה לפני שינה והטיקים אחרי כמה זמן זה עובר ???

שלום, כאבי הבטן יכולים להיות בגל חוסר יציאוןת סדירות וגם סיבות אחרות שיכולות לדרוש בירור. לגבי הטיקים אין זמן מוגדר וניתן לעזור לה ע"י טיפול טבעי. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים