חוות דית לגבי חיידק גרון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/08/2023 | 20:00 | מאת: אמא

שלום יש לי שתי בנות בת 12 ובת 5 לגדולה לפני יומיים היה לה חום גבוהה כאב ראש חולשה ואז במשטח מהיר הראה חיובי לחיידק והתחלנו טיפול לקטנה יש רק נזלת באותו זמן גם עשינו לה אצל רופא משטח גרון ויצא שלילי מחר מגיע תוצאות מעבדה אבל יש לי חששות בגלל יום שישי טסים לחול ומפחדת שהקטנה תבדק או נדבקה אחרי לקיחת המשטח שזה היה היום השני של הופעת התסמינים לילדה הגדולה כלומר ביום חמישי רופא ילדים עשה להם משטח הגרון והיום כבר יום ראשון ואין תסמיני חום או משהו אצל הקטנה האם לבצע לה שוב בדיקת מעבדה לפני שנטוס ביומיים כדי לוודא שלא נדבקה למרות שאין תסמינים חוץ מנזלת רגילה וקצת שיעול האם יכול שהיא תדבק ולא יופיע תסמינים כי פעם היה לגדולה חיידר גרון ללא חום רק נפיחות בלוטת מאחורי האוזן אשמח לחוות דעת תודה

שלום, כל עוד אין מחלה אין במה לטפל. תצטיידו באנטיביוטיקה ואם יופיע חום וכאבי גרון תטפלו.

מנהל פורום רפואת ילדים