הפסיקו לגדול לילד בן 6 הציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/07/2023 | 12:28 | מאת: אפרת לוגאסי

שלום וברכה , לפני כחצי שנה הילד שני נגע בפצירה ושייף לעצמו את כל הציפורניים כשבאתי לגזור שאלתי אותו מי גזר לך ? ואז סיפר לי שנגע בפצירה ושייף לעצמו ומאז הציפורניים הפסיקו ליגדול , מה עליי לעשות והאם יש מקום לדאגה? ברגליים גודל לו רגיל כי לא נגע בהם , אשמח לתשובה תודה רבה !!

שלום, הם לא גדלים כי הוא כנראה כוסס אותם. אין דבר שיכול למנוע את הגדילה שלהם פרט לכסיסת ציפורניים

25/07/2023 | 16:55 | מאת: אפרת לוגאסי

לא הוא לא קוצץ בוודאות ! בחיים הוא לא שם ידיים בפה.. והם גם נראות אותו דבר מאז רואים שהוא לא קוצץ אותם הם פשוט הפסיקו לגדול

מנהל פורום רפואת ילדים