שתי שאלות בבקשה לגבי שתי ילדי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/07/2023 | 10:33 | מאת: מירי

היי בני עוד חודש בן 9 שנים שבוע שעבר הור עשה פיפי במיטה ונשאר אים זה כול הלילה בבוקר שבאתי אליו הערתי אותו וכולו היה פיפי לקחתי אותו לשירותים לפני מקלחת והוא אמר אחרי פיפי ששרף לו הפיפי ובמשך היום לא שרף לו האים זה קשור לפיפי שעשה ונשאר כול הלילה אים הפיפי ?? שאלה שניה בתי בת עשר וחצי קניתי לה טרמפולינה היא קפצה הרבה זמן וגם קפצה ממצב של עמידה לישיבה והיא מתלוננת שכואב לה העצם בעמוד השדרה האים זה קשור לקפיצות ומה עושים ?

שלום, אין קשר בין הצריבה לזה שישן עם בגדים ספוגים בשתן. ברור שהקפיצות גרמו לכאבים וזה יחלוף

מנהל פורום רפואת ילדים