כאב באוזן/צדע בזמן פיהוק/עיטוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/07/2023 | 04:15 | מאת: חיים

בני בן השנתיים כבר כמה חודשים בוכה בעקבות התקפי כאב חד באיזור האוזן, היו פעמים שהתעורר בלילה בעקבות הכאב החד שנראה שחולף תוך כמה רגעים. בדיקת רופא לא העלתה דבר. אחרי כמה שבועות של תלונות חוזרות, רופא בדק וראה דלקת והעניין טופל עם אנטיביוטיקה, אבל התקפי הכאב ממשיכים כבר חודשים. אחרי מעקב שלנו שמנו לב שכמעט תמיד התלונה על כאב באה אחרי פיהוק פתאומי חזק שיכול לבוא גם באמצע שינה או אחרי עיטוש. בדיקת רופא לא העלתה דבר. אשמח לדעת האם יש עוד משהו שאפשר לבדוק, והאם יכול להיות שיש איזה שהוא בקע באיזור?

שלום, האם נבדקתם ע"י רופא אאג מומחה לילדים. אם לא זה הכתובת שלכם

21/07/2023 | 15:56 | מאת: חיין

תודה רבה על התשובה! היינו אצל רופא מומחה של א.א.ג. וכירורגיית ראש צוואר. צריך דווקא מומחיות ילדים?

מנהל פורום רפואת ילדים