2 שאלות שקשורות זו בזו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2023 | 20:45 | מאת: דניאל

ביתי בת 7. לפני כחודש וחצי קמה בבוקר רגיל . הרגישה צורך לעשות קקי. במהלך יציאת הצואה (שהייתה במרקם תקין) חשה פתאום צורך עז להקיא,הזיעה מאוד הקיאה וחזרה לעצמה והכל נעלם כלא היה כל החודש וחצי הייתה רגילה יציאות רגילות . * היום פתאום שוב אחרי ארוחת ערב ושתייה מוגזמת של מים שוב הרגישה צורך להקיא במקביל לעשיית קקי. הפעם היא לא הקיאה ועשתה כמות נכבדה של צואה . אמרה שהיא מרגישה ששתתה יותר מדי.... מה פשר הבחילות וההקאות במקביל לצואה ?? האם יש לעשות בדיקות? אני חוששת בגלל שבגיל 3 התאשפזה לשבועיים עם חשש לחסימת מעיים במקביל לנורו וירוס שכנראה שיתק לה את המעיים ועדה לה הקאות מרובות (ראו בצילום חסימה אך בפועל כנראה שלא הייתה חסימה והכל היה מהוירוס) מאז החשש הזה מחסימה מלווה אותי.

שלום, בהחלט תופעה שיכולה להיות. חסר משמעות ואין כל צורך בבירור

מנהל פורום רפואת ילדים