האם יש בעיה בכליות?..

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2023 | 19:00 | מאת: רוחמה

דף הבית נפרולוגיה (33) פורום נפרולוגיה פורום נפרולוגיה תחום הנפרולוגיה עוסק באבחון וטיפול במחלות כליה. הפורום עוסק במחלות הכליה השונות, בדרכי טיפול ומניעת התקדמות אי ספיקת כליות, בשיטות לטיפול כלייתי חליפי במקרים של כשל כלייתי, בהפרעות במאזן המלחים בגוף, וכן ביתר לחץ דם. . קרא עוד 4718 הודעות 4588 תשובות מומחה כניסת מנהלים מנהלי פורום נפרולוגיה שאלה חדשה חיפוש בפורום חיפוש מתקדם האם יש בעיה בתפקודי כליות? (לת) 13/07/2023 | 18:55 | מאת: רוחמה שלום לכל צוות הרופאים אני ממש עובדת עצות ביתי בת 21 התלוננה לאחרונה על הרגשה שאין מספיק שתן יש ימים שיש יותר ולהפך יש ימים שיש אפילו רק 3 פעמיים ביממה היא הייתה שותה ליטר וחצי והרופאה אמרה לה להעלות ל2 ליטר אך עדיין אין שינוי ניכר עשתה בדיקות דם לתפקודי כליות בחחודש האחרון שיצאו תקינות, תרבית ושתן תקין, לחץ דם תקין וכן עשתה אולטרסאונד של הכליות ודרכי השתן שכולל התרוקנות והכל תקין אם הכל תקין מה יכולה להיות הסיבה? יש בדיקות נוספות? אני ממש עובדת עצות ולא יודעת איך להרגיע את הילדה אודה לעזרתכם בהקדם

שלום, כנראה שהכל תקין וצריך להסביר לה שהכל בסדר. שיחה עם רופא מטפל יכולה לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים