ריור צגיל לידה אשמח למענה אמא דואגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/07/2023 | 18:55 | מאת: הילה

שלום רב דר בן 4 חודשים מוציא המון רוק מדובר בשלוליות רוק כך היה מגיל לידה במיוחד כששוכב על הבטן יש ימים שאני מחליפה לו בגד כל עשר דקות. האם יש צורך לבדוק זאת? אציין שכנראה יש לו ריפלוקס סמוי מהלידה אציין שבולע את האוכל מצויין גם מבקבוק וגם מכפית וגם את הרוק שלו ככשוכב על הגב הבעיה היא כשהוא על הבטן על הכתף ועל היידים לאורך. האם יש צורך לבדוק זאת? הוא גם ממלמל הרבה אך עדיין לא צוחק צחוק מתגלגל תודה

שלום בהחלט נשמע שהכל תקין. לגבי הריור אם הוא סובל מרפלוקס סמוי בהחלט יתכן ויש לו חתיכות של אוכל שסותמות לו את האף ואז הוא נושם עם פה פתוח וזה מביא לריור

מנהל פורום רפואת ילדים