טיפול שיניים תחת הרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/07/2023 | 22:17 | מאת: ורג

ערב טוב, פונה אליכם מאחר והבן שלי בן ה 6 צריך לעבור טיפול שיניים בהרדמה כללית. מאחר ויש לו שקדים מוגדלים ושקד שלישי המליצו לנו להסיר את השקד השלישי ולהקטין את השדקים בניתוח. אני ממש פוחדת מהניתוח ומההחלמה שלו. ורוצה לדעת האם יש דרך להרדים בשביל טיפול שיניים ללא הרדמה דרך הפה מאחר ואמרו לנו שהרדמה היא דרך צינור שעלול לפגוא בשקד השלישי ולגרום לדימום. תודה על תשובתכם, ורד.

שלום, לרוב ההרדמה לטיפול שיניים אינה כה עמוקה וגם אם צריך להכניס צינור הוא לא פוגע בשקד השלישי

מנהל פורום רפואת ילדים