כאב ראש אצל ילדים.....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/07/2023 | 12:17 | מאת: אמא

5 התלוננה אחרי צוהריים שכאב לה הראש והיא המשיכה לשחק ולא היה הגבלה או הקאה רק אמרה והלכה שאלתי אותה אחרי חמש דקות היא אמרה שלא כאב יש לציין שהיא כל פעם במחלה ויראלית או חום מתלווה כאב ראש והיינו בשנה שעברה אצל נירלוג שבדקה אותה פיזית ואמר לנו שהבדיקה תקינה וזה כאב משני במחלה ויראלית אבל היום היא לא נראית לי חולה והיא המשיכה לשחק האם יש מקום לדאגה האם לפעמים גם ילדים כאב לה הראש לרגעים בדיקת עיניים גם מורחבת תקינה תודה

שלום, במיוחד שתוך דקות התלונה חלפה זה מעיד שזה לא בעיה אמיתית

מנהל פורום רפואת ילדים